Izvor:
19.06.2017 u 12:45
0

STRAVA I UŽAS U ŽELEZNIKU: Upucan dvadesetrogodišnji mladić!

U Železniku je noćas iz vatrenog oružja povređen 23-godišnji muškarac koji je zadobio prostrelnu ranu u donjem delu stomaka, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Upucavanje se, prema njenim rečima, dogodilo u 00.15 sati, a ranjeni muškarac je sa teškim povredama prevežen na reanimaciju Urgentnog centra. Tokom noći dogodila su se i četiri udesa u kojima je sedam osoba povređeno.

U nesreći u 19.17 na Avalskom putu kod skretanja za Kružni put lakše su povređene tri osobe, dok su u udesu na putu za Ripanj u 22.30 povređene dve osobe. Takođe dve osobe lakše su povređene u udesu u 00.55 na Zrenjaninskom putu, dok posle prijavljene nesreće na autoputu od Beograda ka Nišu u 20.38 Hitna pomoć nije zatekla nikog.

Hitna pomoć je noćas intervenisala 112 puta od čega 19 puta na javnom mestu, rekla je Macura i dodala da su se od hroničnih bolesnika za pomoć najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima i hipertoničari. Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 112 intervencija od kojih 23 na javnom mestu a dogodila su se četiri udesa.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter