Izvor:
19.06.2017 u 15:05
0

Očevici ispričali detalje pucnjave u Novom Sadu: VIKAO JE: „VOZI, ŠTA ČEKAŠ, VOZI“, A ONDA JE PAO UPUCAN I KRVAV!

Siniša Gomirac, zvani Singer, koji je upucan u subotu uveče u centru Novog Sada sa tri metka, i dalje je u teškom stanju.

Ovaj mladić pogođen je u levu stranu grudnog koša, potkolenicu i podlakticu. U teškom je stanju i lekari se bore za njegov život.

Pucnjava u kojoju je pogođen Gomirac, odigrala se u subotu uveče oko 20 sati, u strogom centru Novig Sada, na ulasku u pešačku zonu i na samo nekoliko desetina metara od Trga slobode.

Četvoruica, petorica mldića su doletela iz pravca Ilije Ognjanovića. Dvojica su uletela kod kolege u taksi, a treći, poslendji, još je u trku vikao: “Vozi, šta čekaš, vozi”! U tom trenutku jedan mladić se zaustavio i sa jednog metra ispalio tri metka u njega. Dok smo se snašli, on je već pobegao – priča jedan od taksista koji su prisustvovali pucnjavi u centru Novog Sada.

Istrog trenutka prolaznici su pozvali policiju i hitnu pomoć, a vrlo brzo policija je zatvorila ulicu zbog uviđaja.

Gomirac je prevezen u Klinički centar Novi Sad, gde mu se bore za život.

Telegraf
Foto: Facebook/Синиша Гомирац

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter