Izvor:
19.06.2017 u 15:35
0

NEPOZNATE OSOBE PROVALILE U BEOGRADSKU KOMORU: Nasilnici izbacili čuvare!

Prošle noći oko tri sata posle ponoći, 15 nepoznatih osoba fizički je provalilo u prostoriju Advokatske komore Beograda.

BEOGRAD – Prošle noći oko tri sata posle ponoći, 15 nepoznatih osoba fizički je provalilo u prostoriju Advokatske komore Beograda koja je proteklih mesec dana bila u posedu rukovodstva izabranog na izborima 13. maja na čelu sa predsednikom Jugoslavom Tintorom.

U saopštenju koje je potpisao Tintor, navodi se da su nasilnici tom prilikom izbacili na ulicu advokata koji je dežurao u prostoru, kao i momka i devojku koji su bili zvanično angažovani kao noćni čuvari prostora.

Ceo slučaj prijavljen je policiji, koja će preduzeti dalje korake na identifikaciji učinilaca i sankcionisanju odgovornih.

Napominje se da je za danas zakazana promopredaja dužnosti između Slobodana Šoškića i Vladimira Gajića "odnosno između članova starog – novog rukovodstva, koji faktički predaju dužnost sami sebi, jasno je da su oni i nalogodavci ovog kriminalnog čina". Tintor smatra da se ovde, kako kaže, očigledno radi o "uvođenju reda" koje Vladimir Gajić već nekoliko dana najavljuje preko medija.

"Sa žaljenjem konstatujemo da je način koji je odabrao za 'uvođenje reda' – noć i gola sila – nedostojan advokatske profesije i da neodoljivo podseća na slučaj 'Savamala' protiv koga je i sam Gajić javno istupao u cilju samopromocije", napominje se u saopštenju.

Gajić je izabran za predsednika AKB na izborima 10. juna, koje je skupština AKB prethodno 23. aprila otkazala, odnosno zakazala izbore za 13. maj.

Dve grupe advokata međusobno osporavaju legalitet i legitimitet jedna drugoj već nekoliko meseci, a tim povodom podnele su i niz tužbi sudu.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter