Izvor:
19.06.2017 u 16:32
0

CARINIK JE ZAMOLIO VOZAČA „BMW“-a DA MU POKAŽE PRTLJAG: Unutra je bilo previše higijenskih uložaka i znao je da je nanjušio plen godine!

Na graničnom prelazu Preševo carinici su zaplenili 130.000 neprijavljenih evra koje su pokušali da prokrijumčare holandski državljani turskog porekla krijući ih između ostalog i u higijenskim ulošcima.

Supružnici su prilikom susreta sa carinicima rekli da nemaju ništa da prijave osim ličnog prtljaga, ali detaljnim pregledom automobila BMW utvrđeno je da se u prtljagu krije velika količina neprijavljenih deviza.

Deo novca od ukupno 150.000 evra, pronađen je u najmanjoj, donjoj pregradi jedne od torbi, a ostatak je bio sakriven u pakovanjima higijenskih uložaka, kojima je bila napunjena ta ista torba, saopštila je Uprava carina.

Putnicima je vraćen dozvoljeni iznos od po 10.000 evra, a suma od 130.000 evra je oduzeta odlukom Prekršajnog suda u Preševu, koji je supružnicima izrekao i novčanu kaznu u iznosu od 45.000 dinara.

Podsećamo da je samo tri dana ranije na carinskom punktu Merdare zaplenjeno 123.000 evra, koje su pokušali da prokrijumčare dvojica Albanaca, vozač i suvozač minibusa koji je prevozio još šest putnika iz Nemačke ka Prištini.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter