Izvor:
19.06.2017 u 18:23
0

ZAKLAN SLOVENAČKI GLUMAC: Uhapšen 20-godišnjak priznao ubistvo!

Osumnjičeni za ubistvo slovenačkog glumca Gašpera Tiča nalazi se u pritvoru, prenela je slovenačke novinska agencija STA.

Tiča (44) je u nedelju u njegovom stanu u centru Ljubljane nožem ubio jedan 20-godišnjak. Policija nastavlja istragu i zasad nije otkrila detalje zločina zbog interesa istrage.

Mediji koji se pozivaju na nezvanične izvore navode da je 20-godišnji osumnjičeni sam telefonom nazvao policiju i priznao da je ubio glumca, dok drugi izvori tvrde da su policiju oko 21 čas nazvali Tičevi susedi zbog čudne galame i buke koja je dolazila iz njegova stana, prenela je Hina.

Motivi incidenta i dalje nisu poznati. Gašper Tič bio je predsednik nacionalnog Društva dramskih umetnika, a proslavio se brojnim ulogama na televiziji i filmu. Uz to je bio dobitnik više visokih državnih priznanja za svoj umetnički rad.

Bio je poznat javnosti i po zapaženoj ulozi France Prešerna u nedavnom dugometražnom filmu.

Poreklom iz Kopra, a zadnjih godina živeo je u Ljubljani nakon razvoda od glumice Nataše Tič Ralijan s kojom ima dvoje dece.

Izvor: B92
Foto: Facebook/Združenje Dramskih Umetnikov Slovenije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter