Izvor:
19.06.2017 u 22:08
0

HOROR U FABRICI: Otac dvoje dece ostao bez šake!

Zoran Vulić (37), radnik fabrike "Brzan-plast" kod Batočine doživeo je nesreću za mašinom i ostao bez šake!

Prema recima Dejana Simića, vlasnika fabike "Zoran je bio nov radnik i radio je tek dva dana". On je dodao da je radnik bez šake ostao "svojom greškom".

– Dok je gurao plastiku u mašinu "šreder" koja je mlin za mlevenje folije, neoprezno je gurnuo ruku unutra, i teško se povredio. Postoje snimci sa video nadzora na kojima se vidi da je šaku izgubio svojom nepaznjom jer je plastiku gurao, pa se čak i propinjao na prste pokusavajući da je ubaci u otvor koji je melje.To nije smeo – kaže Dejan Simić.

On je dodao da će fabrika pomoći radniku u toku lečenja.

– I pored toga, što je inspekcija rada ovo kvalifikovala kao samopovređivanje usled sopstvene nepažnje, mi ćemo mu pomoći u toku lečenja – kaze Simić i dodaje da će fabrika nesrećnom muškarcu platiti ugradnju proteze i zadržati ga u firmi.

Zoran Vulić je iz sela Komarice, i otac je dvoje dece.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter