Izvor:
24.06.2017 u 13:33
0

UPUCAN MLADIĆ U MASOVNOJ TUČI NA BANOVOM BRDU!

Masovna tuča izbila je u ulici Kraljice Katarine u Beogradu tri časa nakon ponoći, a u okršaju je došlo do ranjavanja mladića.

Masovna tuča izbila je u ulici Kraljice Katarine u Beogradu tri časa nakon ponoći, a u okršaju je došlo do ranjavanja mladića, navodi portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U tuči je učestvovalo četiri mladića starosti oko 25 godina, koji su zadobili povrede glave, dok je jedan ranjen vatrenim oružjem u nogu. Svi su preveženi u Urgentni centar i predati neurohirurgu i ortopedu.

Oko 19:49 sati, došlo je do saobraćajne nezgode u Pupinovoj ulici u Mirijevu, u kojoj je lakše povređena ženska osoba starosti oko 33 godine i prevežena na KBC Zemun.

Motociklista je lakše povređen na Ugrinovačkom putu oko 20:31 sati i zbrinut na licu mesta.

Tokom noći uglavnom su se javljali srčani bolesnici i asmatičari, sa zajedničkim simptomom, gušenjem. Tokom dana najčešći su kolapsi, napominje Macura.

Hitna pomoć je u toku noći zabeležila 93 intervencije od kojih 13 na javnom mestu, dok je juče zabeleženo 162 intervencije, od kojih 64 na javnom mestu, sa sedam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo težih povreda.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Arhiva, YouTube Printscreen/Pavle Mirkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter