Izvor:
24.06.2017 u 16:55
0

ISKASAPILA MUŽA JER JE ZLOSTAVLJAO: Policija pronašla trup i glavu!

Trup i glava Vojislava Katanovića (59) iz Zvornika, koga je sekirom ubila i raskomadala njegova supruga Milka Katanović (55), pronađeni su u petak na maloj deponiji nedaleko od njihove kuće u naselju Karakaj kod Zvornika. Do zaključenja današnjeg izdanja "Novosti" istražioci nisu uspeli da lociraju ruke i noge nesrećnog čoveka koje je osumnjičena, prema vlastitom priznanju, odvojila od trupa i bacila u kontejner.

Veruje se da su udovi završili na regionalnoj deponiji kod Zvornika nakon što su komunalci ispraznili kontejnere i za njima se još traga. Nezvanično, Milka je priznala zločin tvrdeći da je bila žrtva zlostavljanja i da je delovala u samoodbrani.

Dežurni tužilac u Bijeljini Vera Lazić, rekla je za "Novosti" da su posmrtni ostaci Vojislava Katanovića ekshumirani oko 13.30.

– Ostaci tela su zatečeni u vreći, odnosno torbi nedaleko od žrtvine kuće. Potom su prevezeni u bijeljinski odsek Zavoda za sudsku medicinu RS gde će se u subotu obaviti obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – rekla je Lazićeva.

Ona je potvrdila da je osumnjičena Milka Katanović saslušana u tužilaštvu, na čiji predlog joj je Okružni sud u Bijeljini odredio jednomesečni pritvor.

– Ta odluka je doneta zbog činjenice da se radi o teškom krivičnom delu i smatra se da bi puštanje osumnjičene na slobodu rezultiralo uznemirenjem javnosti – kaže dežurni tužilac.

Nezvanično saznajemo da je osumnjičena Milka i tokom saslušanja u tužilaštvu priznala zločin i do detalja opisala kako je usmrtila muža. Upravo je ona istražiocima pokazala mesto gde je zakopala glavu i trup, a pronađena je i krvava sekira kojom je zločin počinjen. Milkin branilac, advokat Dragan Gotovac kaže da je ona u potpunosti sarađivala sa istražiocima i pomogla je da se zločin rasvetli.

– Otkrila je sve detalje, a motiv zločina je to što je Vojislav nju duže vreme maltretirao. U svojoj izjavi ona je rekla da je bila napadnuta. To potvrđuju masnice i telesne povrede koje su lekari konstatovali na njenom telu, a od kojih su neke stare i po sedam dana. Ona se kaje zbog zločina, ali tvrdi da nije imala izbora i da je delovala u samoodbrani – istakao je Gotovac.

Zločin se dogodio u nedelju, 18. juna i Milka je pokušala da prikrije zločin pa je sutradan prijavila policiji da joj je muž nestao. Kada je utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi, priznala je zločin. Istražioci su ostali u šoku nakon što im je rekla da je telo isekla na više komada. Ruke i noge je bacila u kontejner, dok je trup zamotala u vreću i zidarskim kolicima odvezla na malu deponiju gde ga je zakopala.

Meštani kažu da je iza Vojislava ostala ćerka, koja će i sahraniti oca, kao i sin koji živi i radi u Kataru zbog čega neće moći ni da prisustvuje sahrani.

Izvor: Novosti.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter