Izvor:
24.06.2017 u 19:43
0

HAOS U HRVATSKOJ: Držali dva muškarca u ropstvu 7 godina!

Opštinsko državno tužilaštvo u Varaždinu istražuje 40-godišnjaka i 33-godišnjaka zbog sumnje da su sedam godina držali u ropstvu dvojicu muškaraca.

Dvojac je u novembru 2009. ponudio dvojici muškaraca smeštaj u svom domu, a potom ih pretnjama i fizičkim zlostavljanjem prisilili da na području Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije pribavljaju novac prosjačenjem po kućama i da kradu različite vredne predmete. Pribavljeni novac i stvari su morali da im predaju.

Zarobljeni muškarci su pokušavali da pobegnu ili odbiju poslušnost, ali su onda trpeli pretnje i fizičke kazne. Ropstvo je trajalo do jula prošle godine, a ne objašnjava se kako je ono prekinuto.

Kuriri
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter