Izvor:
25.06.2017 u 00:00
0

Nesreća kod Sremske Mitrovice: Srušila se jedrilica, pilot poginuo!

Vazduhoplovna jedrilica srušila se danas oko 15.30 sati u ataru sela Veliki Radinci, kod Sremske Mitrovice, a pilot je poginuo.

Na licu mesta poginuo je instruktor letenja Aleksandar V. a bio je član Aero kluba Sremska Mitrovica, pišu "Novosti".

Dežurni lekar Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici potvrdio je agenciji "Beta" da je pilot je poginuo. Ekipa hitne pomoći je došla na mesto pada letelice i konstatovala smrt pilota, dodao je dežurni lekar.

Uviđaj je u toku i još se utvrđuje kako je došlo do pada letelice. Policija obavlja uviđaj po ovlašćenju nadležnog tužioca i Centra za istraživanje nesreća u saobraćaju Republike Srbije.

U Velikim Radincima nalazi se sportski aerodrom, a vazduhoplovne jedrilice koriste se za obuku pilota, sportsko letenje i istraživanja.

blic.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter