Izvor:
26.06.2017 u 20:10
0

Tragedija u Novom Sadu: Radnik poginuo na gradilištu Žeželjevog mosta!

U nesreći na gradilištu Žeželjevog mosta u Novom Sadu, jedan radnik je poginuo, dok je drugi zadobio teške povrede i zbog preloma noge, zadržan je u Kliničkom centru Vojvodine.

Zbog ove tragedije koja se dogodila u subotu u jutarnjim satima, policija je odredila zadržavanje dvojici građevinaca.

Na Žeželjevom mostu, prilikom izvođenja radova sa armaturom, teške povrede je, kakao saznajemo, zadobio Dragoljub Jović (64) iz Leskovca. On je kolima hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, ali je, nažalost, ubrzo preminuo. Drugi povređeni radnik Miodrag Milenković (39), takođe iz Leskovca je zbog teških povreda, preloma noge, zadržan u bolnici.

– Pacijent se nalazi na Klinici za ortopediju – rečeno nam je u KCV. – Njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Policija je, po nezvaničnim saznanjima,u subotu uhapsila G.G. (61), španskog državljanina, koji je zaposlen u firmi „Azvi“ iz Španije koja izvodi radove na Žežželjevom mostu, kao i njegovog kolegu G.F. (40) iz Zmajeva. Dvojica građevinaca se sumnjiče za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Inspekcija rada je bila na gradilištu posle nesreće, ali tek kada dobiju izveštaj iz policije i tužilaštva, znaće, kako kažu, da li ima elemenata krivičnog dela i da li je bilo propusta u radu.

novosti.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter