Izvor:
26.06.2017 u 22:16
0

Njegovu fotografiju ne poznaje ni internet: EVO KO JE UBIJENI SAŠKO LUDAK!

Aleksandar Barjaktarević (36), u kriminalnim krugovima poznat kao Saško Ludak, bio je glavna meta današnje “sicilijanske likvidacije” u centru Niša.

Izrešetan je sa 7 metaka, umro je u Kliničkom centru u Nišu.

Saško Ludak je godinama bio poznat kao jedan od najvećih kriminalaca u Nišu. Interesantan podatak je da na Internetu nigde ne postoji njegova fotografija iako je važio za jednog od većih kriminalaca.

ŽELEO DA PREUZME CEO NIŠ

Saškova glavna okupacija celog života bila je da postane “don” niškog narko kartela, koji je inače jedan od najjačih kartela u Srbiji.

On se, kako navode oni koji su dobro upućeni, sve vreme borio za apsolutnu prevlast u podzemlju.

Inače, do smene narko bosova u ovom gradu dolazi na svakih desetak godina. Prošle godine, narko klanovi u Nišu najavili su rat do potpunog – istrebljenja.

Upravo prošle godine, kada je i počeo najavljeni ulični rat, Saško je u Dušanovoj ulici u Nišu izgubio levu nogu. Tačnije, raznešeno mu je stopalo. Suparnički klan mu je tada podmetnuo bombu u auto marke golf.

Iako im je namera bila da raznesu Aleksandra u vazduh, tada nisu uspeli.

U Italiji je potom kupio protezu za nogu. Platio je 30.000 evra. Svi kažu da je nakon ugradnje proteze hodao sasvim normalno, kao da mu ništa nije falilo. Čak je igrao fudbal.

Inače, za Barjaktarevića kažu da je celog života bio problematičan. Njegovog oca su zvali Neša Ludak, a bio je automehaničar. Saško je nadimak Ludak nasledio od svog oca.

Aleksandar se do prošle godine prezivao Anđelković, a onda je promenio prezime u Barjaktarević. Uzeo je ženino prezime.

Pre nego što je počeo da “mafija” po Nišu, Aleksandar je živeo u Švajcarskoj u kojoj je zaradio pare. Sve vreme se družio sa kriminalcima, uvek je vozio besna kola i bio okružen ženama. Od kuće je napravio dvorac.

Pre godinu dana je postao otac.

U bekstvu je proveo šest godina, a nakon što je uhapšen u zatvoru je proveo samo mesec dana i pušten je na slobodu.

Od tada kreće hajka na njega.

Za današnji obračun se pretpostavlja da je osveta za ubistvo iz 2008. godine. Tada je hicima iz pištolja ubijen je Marko Pavlović (22), a ranjen njegov brat Miroslav (30). Povređen je i Mihajlo Živić (22), koji se slučano zatekao na mestu krvavog obračuna.

Telegraf
Foto: rts youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter