Izvor:
13.07.2017 u 15:46
0

POZADINA ZLOČINA U RAKOVICI: Maja se žalila na muža, niko nije pridavao previše značaja!

Maja Đorđević (38), koju je suprug od kog se razvodila Marko N. (43) juče oko 16 sati ubio u Centru za socijalni rad, prethodno usmrtivši i njihovog petogodišnjeg sina, radila je kao medicinska sestra u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front" i svi koji su s njom sarađivali imaju za Maju samo reči hvale.

Bila je divna žena, mirna i tiha, veoma pristojna. Na poslu se žalila da ima probleme s mužem, ali pošto su se davno razišli, niko tu nije mnogo pridavao značaja – ispričale su nam njene kolege.

Maja je radila na drugom spratu u GAK-u "Narodni front", u apartmanima za porodilje. Pored ubijenog dečaka, Maja je iz prvog braka imala starijeg sina koji će, kako je najavio ministar za rad Zoran Đorđević, biti adekvatno zbrinut.

Jučerašnji zločin se, prema svedočenju očevidaca, dogodio u zgradi Centra za socijalni rad u Rakovici za samo nekoliko sekundi, u kojima je pomahnitali ubica uspeo supruzi da nanese smrtonosne ubode nožem, a sina zadavi golim rukama.

izvor:Telegraf.rs
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter