Izvor:
13.07.2017 u 23:17
0

DVA SRBINA PUŠTENA IZ PRITVORA NA ZAKINTOSU: Evo šta je na to rekao otac Nenada iz Niša!

Moj sin je na slobodi, a moji osećaji su neopisivi.

Nenad Jovanović iz Žitorađe i Siniša Petrović iz Niša, koji su uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu sa predumišljajem američkog državljanina na Zakintosu, pušteni su danas iz pritvora uz plaćenu kauciju od 5.000 evra i očekuje se njihov povratak u Srbiju.

– Bio sam u crkvi za Petrovdan i čitav dan se molio Bogu da pravda pobedi i da se istina sazna i Bog je čuo moju molitvu. Moj sin je na slobodi, a moji osećaji su neopisivi – ovako je Ljubiša Jovanović, otac 20-godišnjeg Nenada koji je uhapšen na Zakintosu zbog ubistva američkog turiste prokomentarisao odluku grčkih vlasti da njegov sin bude pušten na slobodu.

Zabrinuti otac kaže da je kao svaki roditelj strahovao da se sinu na letovanju ne desi nešto loše i da se njegova najgora mora ostvarila.

– Muško je dete, svaki roditelj strahuje baš od toga da se ne potuče, da ne bude povređen on ili neko drugi. Međutim, ni slutio nisam da to može ovako daleko da ode. Sa strahom sam pratio dešavanja u Grčkoj, najcrnje misli su mi bile u glavi a najteže mi je bilo što sam daleko i što svom detetu nisam bio u stanju da pomognem ni na koji način. Moja supruga Jasmina je otputovala na Zakintos da bude uz našeg sina i očekujem da ih što pre vidim kod kuće – priča Ljubiša.

Na pitanje da li će sinu prirediti svečanu dobrodošlicu, Ljubiša ističe da je još zatečen dobrim vestima i da o tome još nije razmišljao.

To će zavisiti od njega, bolestan sam, ovo što se desilo je dodatno narušilo moje zdravlje. Sada zaista želimo da budemo malo sami, da zajedno preživimo sve to što nas je snašlo – kazao je Ljubiša.

Telegraf
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter