Izvor:
14.07.2017 u 02:46
0

Ovo su mladići koji su brutalno pretukli dečka u Grčkoj – svi su pušteni!

Lukina drugarica koja je bila očevidac događaja ispričala je za naš portal šta se tačno dogodilo.

Po povratku iz noćnog provoda, oko 3 sata ujutru došlo je do sukoba Novosađana i Beograđana na Lefkadi. Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni su: Miloš K. (24), Dejan Š. (24), Kristian L. (25) i Srđan R. (25). Oni su privedeni zbog nanošenja povreda Luki T. (18), ali su nakon toga pušteni uz kauciju.

Lukina drugarica koja je bila očevidac događaja ispričala je za naš portal šta se tačno dogodilo.

– Vraćali smo se iz kluba, moja drugarica je od grupe koja nam je išla u susret zatražila upaljač. Jedan momak iz Novog Sada je to shvatio kao povod za flert, ne znajući da iza nas ide dečko od te drugarice. Sustigao nas je i zagrlio svoju devojku, ne ulazeću ni u kakvu raspravu sa Novosađaninom.

– Međutim, on je to shvatio kao provociranje i rekao mu "šta se k*rčiš? U tom momentu ga je grupa od četiri momka od 25 godina oborila na pod i šutirala po telu. On se pokrio rukama, tako da je prošao bez povreda glave, ali mu je leva ruka potpuno smrskana i ima otvorene rane na kolenima – priča nam njegova drugarica koja je bila očevidac događaja.

Mladić je kasnije prebačen u bolnicu "Lefkas" gde je pregledima utvrđeno da nema potres mozga. Sinoć oko 18 časova je sa Lefkade prebačen u Atinu, odakle je organizovanim letom stigao u Beograd.

– Mi te momke nismo od ranije poznavali, niti smo ih sretali na letovanju. Policija ih je uhapsila, a nama je rečeno da se javimo u lokalnu policijsku stanicu ukoliko budemo imali problema do kraja odmora. Čuli smo se sa njim, trebalo bi sutra da ga operišu – navela je sedamnaestogidšnja devojka iz Beograda.

Izvor:Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter