Izvor:
14.07.2017 u 13:35
0

UBISTVO NA ZAKINTOSU: Trojica Srba na slobodi, platili kauciju!

Trojici državljana Srbije optuženih za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem na Zakintosu odobreno je da se brane sa slobode, uz kauciju od po 5.000 evra. Oni će čarter letom doputovati danas u Beograd.

Preostaloj petorici uhapšenih, među kojima je jedan Grk, jedan Srbin iz Bosne s britanskim pasošem i trojica srpskih državljana, određen je pritvor do 18 meseci.

Oni će biti prebačeni u zatvor, u mestu Avlona, pedesetak kilometara severno od Atine.

Takođe je objavljeno da bi istražni sudija za neke od uhapšenih mogao da državnom tužiocu predloži i najtežu kaznu koju poznaje grčko pravosuđe – doživotnu robiju, jer je zločin okvalifikovan i kao planirano tj. organizovano ubistvo.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter