Izvor:
16.07.2017 u 22:01
0

ADVOKAT ZORA DOBRIČANIN BRANI SRBINA NA ZAKINTOSU: Obišla sam Dušana, sledeće nedelje rasporediće ih po zatvorima!

ZAKINTOS – Advokat Zora Dobričanin Nikodinović kaže da je jutros obišla svog branjenika Dušana Rankovića u pritvoru policijske stanice na Zakintosu.

– Dušana još nisu odveli kod lekara, jer se za to mora sačekati ponedeljak. Kako su rekli, vikendom je velika gužva. U sobi je sa Milošem Senićem, sa kojim sam takođe razgovarala tokom poseta. Jutros sam se u poseti zadržala sat i po vremena i niko nije pravio nikakav problem oko toga – poručila je Dobričanin Nikodinović.

Kako je navela, suđenje će se održati u Patriji.

– Svi ostali uhapšeni su već prebačeni u pritvor zatvora u Patriji, a odatle će ih u toku sledeće nedelje rasporediti – moguće po različite zatvore u Grčkoj. Mlađa punoletna lica, pa i mnoj klijent Miloš Ilić, verovatno će biti smešteni u pritvor Zatvora za maloletnike koji se nalazi pored Atine – navela je advokatica.

Kurir
Foto: Twitter/romania_journal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter