Izvor:
17.07.2017 u 02:26
0

POSLE TRAGEDIJE NA MOTORU KOD BUDVE: Roditelji čekaju da preuzmu tela momka i devojke iz Srbije jer AMBASADA NE RADI NEDELJOM!

Neutešni roditelji zbog proceduralnih razloga nisu mogli da preuzmu tela Veljka Radisavljevića (33) i Irene Zlatković (29), poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Budve u subotu.

Nakon što joj je saopšteno da joj je sin Veljko preminuo u saobraćajno nesreći, mladićeva majka otišla je odmah u Crnu Goru. Ona i rođaka Irene Zlatković, koja je zaposlena u Podgorici kao medicinska sestra, obaveštene su da moraju da sačekaju papire, kada ambasada u ponedeljak proradi, mada je već završena obdukcija.

Veljko i Irena, iz Velike Plane, posle nešto više od mesec dana veze zaputili su se ka Crnoj Gori. Na subotnje predvečerje, oko 19.20 sati, motor se zakucao u golf, a oni su preminuli na licu mesta.

Porukom koja tera i najtvrđa srca da zaplaču od Irene se na Fejsbuku oprostio njen otac Momčilo.

– Ljubavi naša, Irena, od večeras si među rajskim cvećem… Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju – napisao je Momčilo Zlatanović uz sliku svoje ćerke, koju je prethodno objavio 11. januara uz komentar "Imam čime da se ponosim… Tatina princeza".

I Veljkovi poznanici mogli su samo da kažu za njega da je bio dobar čovek.

– Irena je otišla pre deset dana da radi u hotelu "Admiral" na Svetom Stefanu. Tragedija, šta da vam kažem, bila je apsolvent na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu ostalo joj je još par ispita da završi… A Veljko je otišao pre tri dana u Budvu – kaže Dušan Marić, prijatelj Zlatkovića koji se našao da im pomogne. Irena je, kako pričaju njeni poznanici, bila devojka za primer, o čemu svedoči i razlog njenog odlaska u Budvu.

– Ne rade joj ni otac ni majka, brat je završio pravni fakultet, a ni on još nema posla, nigde ne radi. Htela je da pomogne porodici, otišla je da radi kao konobarica – pričaju Irenini prijatelji.

Slala je fotografije, pisala da je veoma zadovoljna, da je vlasnik izuzetno korektan, da mu je zahvalna… Međutim, Ireninu nadu da će finansijski pomoći porodici, ali i njenu tek začetu ljubav sa Veljkom, sa kojim je bila u vezi mesec, mesec i po dana, prekinula je tragedija.

Veljkovi poznanici pričaju da je on bio mladi preduzetnik, radio je sa ocem u zlatarskoj radnji. Kažu da je bio pristojan i dobar momak, a sa Irenom je relativno odskora bio u vezi.

Sudeći po slikama na njegovom Fejsbuk profilu, Veljko je bio zaljubljenik u motore. Ovaj, švajcarskih tablica, na kome su nastradali, kako pričaju poznanici iz Velike Plane, pozajmio je od prijatelja koji je u Budvi bio na letovanju.

Različite su verzije same nesreće, da li je automobili njih pokosio ili su oni naleteli na „golf“, Zlatkovići znaju samo ono što su, kao i ostali, mogli da vide i pročitaju na Internetu. Zamenica osnovnog državnog tužioca Crne Gore je naložila obdukciju, ali je pitanje da li će i to dati odgovor kako je došlo do nesreće.

Dok neki mediji navode da se „motor sudario sa ‘golfom’ mojkovačkih tablica“,drugi su objavili da se „automobil zakucao u motor švajcarskih tablica, na kojem su bili mladić i djevojka“. Ovoj drugoj verziji idu i prilog i svedočenja u komentarima ove vesti onih koji su se u tom momentu zatekli na putu. Ono što je sigurno jeste da je bila gužva, počinjalo je završno veče „Si Dens“ festivala u Budvi. Na putu je bilo mnogo vozila, a na ovoj deonici je put uži. Ko je preticao kolonu, a koje u njoj bio – roditeljima nastradalih sada je najmanje važno.

Blic
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter