Izvor:
17.07.2017 u 03:25
0

UMESTO DA SESTRI SPREMA SVADBU, ONA NJEMU SPREMA SAHRANU: Tužna ispovest Veljkovog prijatelja, koji je poginuo kod Budve!

Veljko i Irena su bili u dugogodišnjoj vezi, radovali su se odmoru i odlasku na more. Trebalo je da se nađu sa prijateljem iz Švajcarske koji je došao motorom.

Državljani Srbije Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu između plaža Trsteno i Ploče kod Budve. Do nesreće je došlo, kako pišu crnogorski mediji, kada je golf zaobilazio kolonu vozila i udario direktno u Veljka i Irenu, koji su bili na motoru.

Veljko je bio iz Velike Plane, gde je držao zlataru, bavio se dizajnom.

– Bio je kao i posao kojim se bavio – zlatan. Izezetno dobar momak, o njemu svi mogu reći zaista samo najlepše. Potiče iz dobre i vredne porodice. Veljko ima sestru.

– Umesto da joj sprema svadbu, ona njemu sprema sahranu. Trebala je da se uda u avgustu – kroz suze je ispričao Veljkov prijatelj Predrag.

Velko i Irena su bili u dugogodišnjoj vezi, radovali su se odmoru i odlasku na more. Trebalo je da se nađu sa prijateljem iz Švajcerske koji je došao sa motorom.

– Otišli su na more, a pogledajte šta ih je zadesilo. Motor nije bio Veljkov, već od prijatelja iz Švajcarske, dao im je da se provozaju. Pogađaju me razne izjave da je brzo vozio i divljao s motorom, što nije istina. Bio je savestan i odgovoran čovek, kao i prijatelj koji im je dao motor. Čoveku je preteško.

– Irena je takođe bila izuzetna devojka, završavala je medicinu, ako se ne varam. Veliki je ovo gubitak za sve nas – zaključio je Predrag, vidno potresen.

Telegraf
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter