Izvor:
18.07.2017 u 18:33
0

PUCNJAVA U BARU: Muškarac izrešetan u kolima pored puta!

Baranin Igor Mitrović ubijen je jutros oko 10:10 časova u tom gradu, prema nezvaničnim informacijama iz Uprave policije.

Kako se navodi Mitrović je ubijen u barskom naselju Šušanj, na magistralnom putu Bar-Sutomore, nedaleko od Crvene plaže, odnosno izvora Črvanj

Prema nezvaničnim informacijama, pored puta je pronađen izrešetan automobil u kom je pronađeno beživotno telo Mitrovića.

Posle ubistva policija je blokirala izlaze iz grada, a deo policijskih snaga je u vozilima pod rotacijom bio upućen i u Zeleni pojas, deo naselja Šušanj, u kojem se desilo ubistvo i u kojem je ubijeni mladić živeo.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbednosti Bar intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva I. M. iz Bara koje se jutros dogodilo u mestu Šušanj u Baru. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će na licu mesta izvršiti uviđaj zajedno sa policijskim službenicima. Službenici CB Bar i drugih organizacionih jedinica preduzimaju intenzivne mere i radnje na identifikovanju i pronalasku izvršioca ovog krivičnog dela", saopšteno je iz Uprave policije.

Mitrović je ranije u policijskoj evidenciji bio vođen kao učesnik nekoliko fizičkih obračuna, a koliko se zna, jedno vreme je bio pomorac.

Uviđaj, kojim rukovodi načelnik CB Bar Drago Spičanović, je i dalje u toku, a saobraćaj na magistralnoj deonici Bar – Sutomore je ubrzan i više nema kilometarskih kolona.

izvor/kurir

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter