Izvor:
19.07.2017 u 20:15
0

SILOVAO DEČAKA (14) IZ KOMŠILUKA POSLE SLAVE! Jezivo zlostavljanje u Smederevskoj Palanci!

Stefan S. (40) bio kod prijatelja na slavi zajedno sa dečakom (14) iz komšiluka i njegovim ocem, koji se brzo napio i otišao kući * Stefan potom poveo dečaka do svoje kuće i celu noć ga silovao.

Stefan S. (40) iz Smederevske Palanke uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je u noći između 12. i 13. jula silovao 14-godišnjeg dečaka iz komšiluka!

Monstrum je te noći sa dečakom i njegovim ocem bio na slavi kod zajedničkog prijatelja u Palanci. Međutim, dečakov otac se brzo napio i otišao kući, a Stefan je poveo naivnog dečaka do svoje kuće i tamo ga celu noć silovao!

Izvor iz istrage kaže da je nesrećni dečak krajem prošle nedelje smogao snage da se požali starateljima, jer ne živi sa ocem, i nasilnik je uhapšen.

– U pitanju je dečak iz narušene porodice, koji je zbog zanemarivanja po svemu sudeći malo zaostao u razvoju, zbog čega o njemu sad vode računa staratelji, koje su mu odredile nadležne socijalne službe. Igrom slučaja, Stefan, taj dečak i njegov otac zatekli su se na slavi kod zajedničkog prijatelja. Pošto se dečakov otac napio i u jednom trenutku otišao, osumnjičeni je ponudio dečaku da se zajedno vrate kući – priča naš izvor.

Naivni dečak je pristao i krenuli su peške ka ulici u kojoj obojica žive.

15 godina je maksimalna kazna koja preti silovatelju

– Stefan je usput nagovorio dečaka da svrate kod njega kući. Čim su stigli tamo, Stefan je nasrnuo na dečaka, skinuo ga golog i silovao ga u više navrata – navodi naš izvor.

Nesrećni dečak požalio se staratelju na bolove, a potom mu je ispričao šta mu se desilo kod Stefana. Alarmirana je policija, a dečak je otišao na lekarski pregled.

– Utvrđeno je da je dečak zadobio višestruke povrede na rektumu, nastale nasilnom penetracijom. Stefan je potom priveden i zadržan, a na saslušanju kod tužioca branio se ćutanjem. Tereti se za obljubu maloletnika, a policija i tužilaštvo nastavljaju istragu u ovom slučaju – objasnio je naš sagovornik.

Prema Krivičnom zakoniku Srbije, za krivično delo silovanje zaprećena je kazna od tri do 12 godina, ali ako je žrtva maloletna, kao što je u ovom slučaju, krivac može biti osuđen na pet do 15 godina zatvora.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter