Izvor:
19.07.2017 u 21:23
0

Detalji horora u Nišu: Radnika zatrpala zemlja, iz rova ga izvlačili vatrogasci!

Radnik firme koja izvodi radove na izgradnji kanalizacione mreže za radnu zonu Donje Međurovo iz Niša, povređen je danas na gradilištu kada je upao u rov, a zemlja se obrušila na njega i potpuno ga zatrpala.

Nesreća se dogodila danas oko 14 sati u ulici Dimitrija Tucovića u blizini niškog Kazneno popravnog zavoda.

– Radnik je stajao na ivici rova kada je zemlja pod njim popustila, a on upao u rupu duboku od četiri metra. Da nesreća bude veća na njega je pala i zemlja, koja je pretila da će ga ugušiti. Odmah smo počeli da ga iskopavamo, na sreću tu su se našli i radnici obezbeđenja Kazneno popravnog zavoda, brzo su stigli i vatrogasci i izvadili ga iz rupe – kažu očevici nesreće.

Snežana Radivojević, šef dežurne ekipe Hitne pomoći koja je zbrinula povređenog, kaže da je on prebačen na Neurohiruršku kliniku.

Pacijent je zadobio povredu glave i vrata i nakon pružene prve pomoći, odvezen je do Kliničkog centra na dalju dijagnostiku – saopštila je Radivojević.

Radove na izgradnji kanalizacione mreže izvodi, kako je navedeno na oznaci za gradilište, firma MPP "Jedinstvo" iz Sevojna, ali za sada nema informacija da li je povređeni radnik zaposlen kod njih ili su angažovani podizvođači. Niko u ovoj firmi se nije javljao na telefon.

U Inspekciji rada nam je rečeno da će oni odmah izaći na teren radi ustanovljavanja uzroka nesreće.

Na lice mesta izašla je i policijska patrola, a o događaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter