Izvor:
19.07.2017 u 23:39
0

HOROR U LESKOVCU: Bežeći od požara mladić skočio u smrt!

M. A. (27), u čijem stanu je izbila vatra, a potom i eksplozija, poginuo posle pada sa trećeg sprata

LESKOVAC – M. A. (27) iz Leskovca poginuo je posle skoka sa trećeg sprata zgrade u kojoj je izbio požar. Nesrećni mladić pronađen je mrtav na pločniku ispred ulaza.

Požar je izbio juče ujutru u zgradi S4 u naselju Dubočica. Prema priči stanara, najpre se pojavio veliki plamen i gust dim, a zatim se čula i snažna eksplozija.

– U tom trenutku niko ništa nije mogao da učini osim da pozovemo vatrogasce, što smo i učinili. Usledila je brza i uspešna intervencija, zbog čega se vatrena stihija nije proširila na ostale stanove. A onda se začuo snažan jauk i udarac ispred parkiranih automobila na ulazu ispred zgrade – pričaju stanari i kažu da su zanemeli kad su ugledali telo mladića na betonu.

Komšije pričaju da su M. A. povremeno viđali kad je ulazio u zgradu ili stan.

– Pretpostavljamo da je skočio u očajanju jer je bio zarobljen u požaru. Inače, prethodnih dana se čula galama iz njegovog stana – kažu našu sagovornici.

U policiji su rekli da se istražuju uzroci smrti stanara, dok su iz vatrogasne službe saopštili da je požar gašen od šest do sedam sati.

Kurir
Foto: Twitter/CTV Vindsor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter