Izvor:
20.07.2017 u 02:26
0

MONSTRUOZNA EGZEKUCIJA U BARU Šarićev saradnik iz osvete likvidiran pred očima DECE I ŽENE!

Baranin Igor Špiro Mitrović likvidiran je juče ujutru za volanom svog "fijata" u Šušnju i to u trenutku dok je na zadnjem sedištu sedelo dvoje njegove maloletne dece.

Njegova supruga Ivana, koja je prethodno izašla iz automobila da baci smeće, videla je ubicu i policija će na osnovu njenog opisa pokušati da napravi foto-robot.

Kako je objavio crnogorski portal "Mondo.me" ubica je nastavio da puca i kada je Mitrović već pogođen u glavu, pred licima njegove šokirane dece.

– Smrtonosne hice ispalio je sa Mitrovićeve strane vozila u trenutku kada su na zadnjem sedištu bila njegova deca od šest i 10 godina. Ubica je, nakon prvih hitaca, prišao žrtvi i prislonio na glavu pištolj nastavljajući da puca, objavio je "Mondo", pozivajući se na nezvanične izvore.

Iako su crnogorski mediji objavili da Mitrović nije bio pripadnik nijedne kriminalne grupe, "Blic" saznaje da je ubijeni bio u veoma bliskim poslovnim kontaktima sa pripadnicima grupe Darka Šarića, kao i crnogorskog kontroverznog biznismena Ivana Delića.

Mitrović je inače ranije bio pomorac, a poslednjih godina bavio se izdavanjem apartmana u privatnom objektu u naselju Zeleni pojas. Pre 15 godina doživeo je sačekušu i kišu metaka tako što je pobegao napadaču utrčavši u lift zgrade u kojoj je živeo, u centru Bara. U tom napadu, bio je netaknut. Nekoliko godina kasnije, takođe u centru Bara, zapaljen je njegov mercedes. To je, do sada, bio i poslednji put da se njegovo ime pojavljivalo na stupcima crne hronike.

Viši državni tužilac Grujo Radonjić, koji rukovodi uviđajem, rekao je da tužilaštvo i policija preduzimaju sve radnje na otkrivanju počinioca Mitrovićevog ubistva.

On je dodao da u interesu istrage ne može da govoriti o detaljima ubistva navodeći da se za sada ne zna motiv zločina. Povodom ovog slučaja, privedeno je više lica na informativni razgovor, ali su svi pušteni.

izvor/bli.rs

foto/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter