Izvor:
21.07.2017 u 15:33
0

ISTRAGA SPORA: Barbaru Vitez verovatno nikad neće naći!

Barbara Vitez(15) koja je nestala 25. novembra prošle godine na mostu na Tisi verovatno nikad neće biti pronađena jer mesecima nema nikakvog traga u istrazi njenog nestanka iako su u nju uključeni najviši državni organi i Interpol. Ovako bar smatra Mirko Gašević, javni tužilac iz Sente koji radi na ovom slučaju i koji kaže da inspektori i dalje pre veruju da je Barbara pala sa mosta u Tisu nego što je oteta i prodata u Grčkoj.

Prema njegovim rečima, prikupljeni dokazi ukazuju na to da je Barbara pala u reku nesrećnim slučajem.

– Istraga traje već skoro osam meseci i zaista su u potragu uključeni najviši državni, ali i inostrani organi. Međutim, već mesecima nemamo nikakvih novih tragova. Postoje samo poluinformacije i nagađanja gde bi nesrećna devojčica mogla biti. To što telo još nije pronađeno daje određenu dozu misterije – kaže Gašević.

Gašević dodaje da nema nikakvih dokaza da je Barbara oteta i odvedena negde, kako tvrdi njena majka Melinda. Ne isljučuje mogućnost da alarmira Interpol ako se pojavi osoba koja tvrdi da je Barbaru videla u Grčkoj.

Takođe ističe da su svi dečaci koji su kobne noći bili sa Barbarom dali istovetne izjave.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter