Izvor:
22.07.2017 u 14:30
0

BIZARNO:Otkriven razlog zašto je maloletnik zapalio beskućnika!

Prema pisanju beogradskih medija, M. Š. je jedan od petorice osumnjičenih za užasan napad koji se odigrao u napuštenoj fabrici, prilikom kojeg je nesrećni čovek zadobio 70 odsto opekotina po telu.

Iz policije se saznalo da, iako najmlađi, upravo je M.Š. bio vođa grupe koja se tri sata iživljavala nad Milivojem. Kako je istraga utvrdila ,beskućnika je maloletnik zapalio zbog 2000.dinara.

Kako je tvrdio Milivoje, on nikada ranije nije video ove nasilnike i ne zna zašto su ga napali i zverski mučili.

Napadači su ga najpre probudili udarcima, a onda su ga na smenu tukli. Dok su ga dvojica držala, treći ga je udarao, a ostali su "navijali" i tako u krug. U jednom trenutku jedan od njih je iz džepa izvadio klešta i počeo njima da udara Prašića po šakama, pri čemu mu je izlomio prste, a onda je dok su ga ostali držali počeo da mu čupa nokte.

izvor/telegraf

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter