Izvor:
23.07.2017 u 12:20
0

SVE VAS VOLIM – ĆAO: Napadač iz Smedereva se oprostio na Fejsbuku i krenuo da ubije!

"Ostajte mi živo i zdravo – a meni je došlo vreme! Sve vas volim – ćao", napisao je na svom Fejsbuk profilu Toza Atanacković (62) iz Smedereva i krenuo da ubije.

Toza je samo nekoliko sati kasnije ispalio jedan metak u Nenada Jelića (48) na uglu sa ulicom Vuka Karadžića. Posle toga zaglavio mu se pištolj, pa je ranjeni Jelić počeo da beži. Atanacković ga je sustigao između dve trafike i ispalio još dva metka.

Prolaznici su se razbežali, a Atanacković je nastavio mirnim korakom sve dok u blizini Tehničke škole nije ugledao patrolu policije, stao je mirno i pucao sebi u usta.

– Čuo sam hitac i istrčao na terasu. Pogledam, čovek ga juri, ovaj je već počeo da posrće, on repetira pištolj. Čulo se lepo kako ovaj viče: "Mamu ti j…, ti misliš da se ja šalim"! Onda je pojurio za njim, sustigao ga kod trafike i tu je ponovo pucao u njega – priča stanar susedne zgrade koji je pomagao da se ranjeni Jelić unsese u ambulantna kola i navodi da je prilikom unošenja u sanitet video da Jelić ima rane na grudima i stomaku.

– Teško da će da se izvuče. Mislim da je ranjen i u nogu – priča očevidac.

Oba upucana su bili živi kada je došla hitna pomoć, a po rečima dežurnog lekara, upućeni su na reanimaciju. Zbog teškog stanja, prebačeni su u Urgentni centar u Beogradu.

– Obojica su u teškom opštem stanju, radi se hitna hirurška intrevencija – rekli su za "Blic" u Urgentnom centru.

Policija trenutno utvrđuje zašto je Atanacković u po bela dana pucao u Jelića.

Obojica su raije osuđivani. Jelić za teško dvostruko ubistvo u Mladenovcu, nasilničko ponašanje, prinudu, a Atanacković za oružje. Njihove kriminalne karijere traju dugo. Moguće je da se iza ovog napada kriju neki neraščišćeni računi u kriminalnim poslovima, najverovatnije je droga u pitanju. Nije nemoguće da je motiv i lične prirode – kaže sagovornik "Blica" blizak istrazi.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter