Izvor:
23.07.2017 u 14:01
0

IZUDARAO JE KUTLAČOM PO GLAVI I PRETIO DA ĆE JE ZAKLATI: Medicinsku sestru iz Bujanovca zverski pretukao muž njene drugarice!

Vesnu Tašković (57), medicinsku sestru iz Bujanovca je suprug njene prijateljice izudarao kutlačom po glavi i pretio joj da će je zaklati!

Ona tvrdi da ju je M.A. više puta zverski udario po glavi kutlačom i govorio joj pogrdne reči jer je pomagala svojoj prijateljici da se vrati u kuću iz koje je on izbacio.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, ali nakon saslušanja kod dežurnog tužioca, nasilnik je pušten, te se samo dan kasnije automobilom dovezao pred Vesninu kuću i nemo gledao u njenom pravcu.

Sve je počelo zato što sam prijateljica te žene. Taj M.A. ju je izbacio iz kuće, a ja sam bila uz nju dok uz pomoć suda nije vraćena u svoj dom. Nakon što je uz pomoć sudskih izvršitelja ušla u kuću, pojavio se 17. jula njen suprug. Sa vrata je odmah počeo da viče i preti – ispričala je Vesna za "Alo!".

– Rekao mi je: "Ku*vo, tebe sam čekao, zaklaću te, ima uši da ti iščupam!" Ku*vama je nazivao i dve komšinice. Rekao mi je: "Sve ti je*em ku*vinjsko!", dograbio kutlaču, a zatim je njome udario moju ćerku po glavi. Sekund kasnije, okrenuo se ka meni i tri puta me je udario u glavu. Osetila sam kako nešto toplo počinje da mi obliva glavu, a onda sam pala u nesvest – priča Vesna.

Ona dodaje da su je od batina spasli njen sin i ćerka, kao i supruga nasilnika, jer su u pomoć pozvali policiju, Hitnu pomoć i jednog komšiju.

– Nakon što sam otvorila oči, ugledala sam razjarenog M.A. kako viče na lekare i tog komšiju. Govorio je: "Gde mi je neka štangla, sve ću ove da pobijem!". Taj komšija je pobegao, a lekari su izašli i sačekali policiju. Po dolasku policajaca, situacija se malo smirila, oni su uradili svoj deo posla, i to profesionalno. Uzeli su tu okrvavljenu kutlaču kao dokaz i nakon naših izjava su napasnika priveli. Međutim, on je iz policije izašao brže nego ja iz bolnice, gde mi je ukazana pomoć – ozlojađeno priča Vesna Tašković.

Prema njenim rečima, iako je policija sve odradila kako treba, dežurni tužilac nije shvatio ozbiljnost situacije.

– Jednostavno ga je pustio da se brani sa slobode. Nasilnik je pre stigao do svoje kuće nego ja od lekara! Da je stvar veoma ozbiljna, videla sam dan kasnije, kada se M.A. autom dovezao do moje kuće i samo je stao i gledao u mom pravcu. Odmah sam pozvala policiju, koja je brzo stigla. Shvatila sam iz razgovora s njima da su oni nemoćni jer ništa loše nije uradio.

– Pa se zbog toga pitam, šta još taj čovek treba da uradi da bi tužilaštvo reagovalo? Njima, jednostavno nije dovoljno to što mi je naneo povrede, vređao mene i prijateljice, a nakon toga dolazio i stajao pred kućom. Više se ne osećam sigurno i plašim se za svoju bezbednost – kaže Vesna Tašković.

Happytv.rs/Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter