Izvor:
03.08.2017 u 03:24
0

TRAGEDIJA PONOVO ZAVILA SUŠICU U CRNO: Frizer otišao na pecanje, a nakon toga su ga našli mrtvog!

Telo mladog frizera Stefana Mihajlovića (26) pronađeno je juče u Južnoj Moravi, u selu Sušica. Ova tragedija ponovo je zavila u crno selo Sušica u kom se pre nekoliko dana desilo i ubistvo u kom je nestao još jedan mladi život.

Telo Stefana Mihajlovića pronađeno je u reci, i kako je "Blic" pisao juče, na njemu nije bilo tragova nasilja. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon autopsije, ali pretpostavlja se da je mladiću pozliko dok je u ranu zoru pecao.

– Stefan je bio strastveni pecaroš, zato je najverovatnije i bio na obali reke kod sela Stevanac, u čijem je ataru pronađeno beživotno telo. U vodu je najverovatnije upao kada mu je pozlilo – pričaju stanovnici ovog sela.

Kako nezvanično saznajemo, ispituje se da li je Mihajlović doživeo epi napad il mu je pozlilo iz nekog drugog razloga.

Mihajlović je bio talentovani mladi frizer i vlasnik salona "Stefan stajling" koji se nalazi u Kruševcu. Vrata salona sada su zaključana, jer je Stefan u njemu radio sam.

Pokojni mladić zimus je nizao uspehe na Otvorenom šampionatu frizera u Beogradu i bio je pobednik u kategoriji muške frizure za venčanje i drugi u kategoriji muške frizure za svadbeni dan.

Komšije dodaju da su jako potresene smrću ovog mladića koji se nedavno oženio i dobio ćerkicu.

– Prekjuče nam je pričao kako je srećan što se skućio sa Duškom i ima predivnu ćerkicu, a sada ga nema – komentarišu komšije.

Stefan će biti sahranjen u četvrtak na groblju u Sušici.

Ovo je nova nesreća za podjastrebačko selo Sušica. U subotu uveče u samom centru Sušice Čedomir Smiljković (71) hicem iz lovačke puške ubio Ivana Mijajlovića (38) jer je sumnjao da je on ljubavnik njegove unuke.

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter