Izvor:
03.08.2017 u 13:19
0

NAKON ŠTO GA JE UDARILA STRUJA ZBOG SELFIJA NA KROVU VOZA, MLADIĆ U KRITIČNOM STANJU: Celo telo mu je pod opekotinama!

Posle neuspešnog selfija na vagonu, doživeo strujni udar od 25.000 volti, a svedoci otkrivaju kako je prizor bio stravičan.

M.N. (17) iz Leskovca i dalje se nalazi u životnoj opasnosti nakon što se u utorak popeo na vagon sa namerom da napravi selfi, kada je doživeo strujni udar od 25.000 volti.

Njegovo stanje je veoma ozbiljno jer je tom prilikom zadobio opekotine trećeg stepena.

Kako pišu pojedini mediji, dečak je juče oko 9 sati bio na operacionom stolu kako bi mu primarno bile sanirane opekotine, ali je direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević za Alo izjavio da će mladić biti prebačen na dalje lečenje u KC Srbije u Zvečanskoj ulici.

– On je dovezen kod nas u veoma lošem stanju, sa opekotinama prvog, drugog i trećeg stepena. Bukvalno celo telo je bilo pod crvenilom i opekotinama – istakao je Dimitrijević.

Kako su očevici ispričali, dečak se popeo na jedan od vagona teretnog voza u prisustvu svojih drugova kako bi snimio selfi, ali nije uspeo da se fotografiše jer ga je struja gotovo spržila.

Prizor je bio stravičan.

– Dok je dečak padao sa vagona, a njegovi drugovi vrištali, video se veliki blekak, ali se začuo i jak, čudan zvuk – ispričali su svedoci.

Telegraf
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter