Izvor:
03.08.2017 u 14:48
0

LAGALA DA JU JE SILOVAO I IZUJEDAO: Lazar je raskinuo sa devojkom, a onda je usledila njena osveta!

Porodica dvadesetogodišnjeg Lazara L., kog je komšinica i bivša devojka Ana L. (19), prijavila za silovanje i brutalno iživljavanje, tvrdi da je devojka sve izmislila jer mladić više nije želeo da bude sa njom u vezi.

Naime Ana L. (19) koja je tvrdila policiji da ju je silovao komšija Lazar L. (20) biće krivično gonjena za lažno prijavljivanje.

Devojka je prijavila, kako se ispostavilo, bivšeg dečka koji ju je ostavio da ju je navodno tukao, ujedao, i silovao. Međutim, nakon sprovedene istrage Više tužilaštvo u Zaječaru je obustavilo postupak protiv Lazara L.

– Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora – rečeno je u Višem tužilaštvu u Zaječaru.

Ona ima pravo da uloži prigovor Apelacionom tužilaštvu u Nišu u roku od osam dana na odluku zaječarskog Višeg tužilaštva da obustavi istragu protiv Lazara.

– Nakon što Apelaciono tužilaštvo donese odluku mi ćemo najverovatnije pokrenuti postupak protiv devojke za lažno prijavljivanje – kažu u zaječarskom tužilaštvu.

U zaječarskom tužilaštvu prvo je prekjuče saslušan osumnjičeni Lazar, koji je odbacio krivicu navodeći da nije silovao bivšu devojku.

Istog dana je saslušana Ana, ali njena priča nije više bila ista kao kada je slučaj prijavljen policiji.

Juče je saslušan i Lazarov mlađi brat, koji je bio prisutan kada je, kako se ispostavilo, Ana došla kod bivšeg mladića, koga je kasnije prijavila za silovanje. Ana je imala i lake telesne povrede koje su konstatovane lekarskim pregledom, međutim, tužilaštvo ne veruje da su one nastale kao posledica silovanja.

"Proganjala ga je"

Aleksandar L., deda do juče osumnjičenog Lazara, tvrdi da je Ana optužila njegovog unuka zbog ljubomore.

– Lazar je nekada bio u vezi s tom devojkom, ali je raskinuo, pa je počela da ga proganja. On živi sa mnom i sa babom, a ja sam mu, čim sam video tu devojku, rekao: "Laki, ova nije kako treba, može da te ubije, mani je se." Kad je raskinuo s njom, ona se služila lažima i proganjala ga, ne bi li ga povratila. Tvrdila je da je trudna, dolazila je do naše kuće, jurila ga.. – priča Aleksandar, koji je sačekao unuka ispred zatvora.

Lazar se nedavno vratio iz Austrije, a deda tvrdi da je Ana bila izbezumljena jer je mislila da je tamo otišao da se oženi.

– I sada je Lazar od nje pobegao iz Zaječara u Grbalj, u kuću pradede sa majčine strane. Ona je došla, a moj mlađi unuk, koji je nagluv, pustio ju je da uđe, i to kroz prozor. Šta se tada dešavalo, ne znam, ali siguran sam da je Lazar nije silovao. Njega su uvek devojke jurile, pa i ova je bila patološki opsednuta njim. Zabavljali se jesu. Ali samo zabavljali, ne znam, možda je ona umislila da će da je ženi, a nije mogla da se pomiri s tim da on ne želi da bude sa njom, pa je sve izmislila – tvrdio je Aleksandar.

Za lažno prijavljivanje krivičnog dela kazna koju predviđa zakon je od tri meseca do tri godine zatvora.

Blic
Foto: Twitter/ObserverEnergy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter