Izvor:
03.08.2017 u 16:26
0

NOVI SAD U SUZAMA: Drugari došli da isprate Luku!

Na groblju u Novom Sadu počela je sahrana trinaestogodišnjeg Luke Milinkovića, dečaka koji je u subotu pronađen mrtav u moru na Braču. Luka je sin slavnog argetinskog odbojkaša Markosa Milinkovića kog je dobio u braku sa Novosađankom Jelenom.

Oko 10.30 sati na groblju su počeli da se okupljaju članovi porodice, prijatelji i drugovi malog Luke.

Na groblje su došli drugari iz škole trinaestogodišnjaka i oni su obukli majice na kojima piše Lukino ime.

Na sahranu su počeli da pristižu i odbojkaši, a među prvima su došli Slobodan Boškan i Nikola Grbić, inače prijatelji i kolege Lukinog oca Markosa.

Podsećamo, dečak je preminuo prošle subote, prvog dana letovanja na koje je otišao sa majkom Jelenom. Njegovo beživotno telo su iz mora kod ostrva Brač izvukli kupači.

Dečak je, navodno, prethodno sa drugarima vozio kajak i otišao je da roni. Uprkos intervenciji lekara koji su pokušali da ga reanimiraju, dečaku nije bilo spasa. Lukin otac Markos Milinković najveća je odbojkaška legenda Argentine, a poreklom je Srbin.

Blic
Foto: Instagram/ArgentineSports/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter