Izvor:
03.08.2017 u 19:42
0

HOROR NA ŠINAMA U NIŠU: Istraga će utvrditi da li je u pitanju samoubistvo!

Nišlijka stara oko 50 godina nastradala je danas oko 9.45 časova na pružnom prelazu u Ulici Dimitrija Tucovića kod Kazneno-popravnog zavoda u Nišu kada je na nju naleteo voz koji saobraća na relaciji Niš–Leskovac.

Žena je izletela na prugu pred pred nailazak voza tako da mašinovođa nije mogao da zakoči, pa se ne isključuje ni mogućnost da je u pitanju samoubistvo.

U Višem tužilaštvu u NIšu potvrđeno je da je nepoznata ženska osoba nastradala nakon udara voza I da je policija obavila uviđaj po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

– Naložena je obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti. Postoji sumnja da se radi o ženi čiji je nestanak prijavljen, ali dok ne pristigle obdukcioni zapisnik i dok se ne sprovedu druge radnje vezane za utvrđivanje identiteta, to ne možemo da potvrdimo – kaže portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Pavlović.

Hitna pomoć izašla je na mesto nesreće ali su lekari mogli da konstatuju samo smrt jer je žena koju je udario voz preminula na licu mesta.

Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter