Izvor:
03.08.2017 u 21:10
0

ISPOVEST MLADIĆA LAŽNO OPTUŽENOG ZA SILOVANJE: Znam zašto me je Ana lažno optužila za silovanje, zato joj se neću svetiti!

Lazar Lađevac (20) iz Zaječara, kojeg je Ana L. iz istog grada optužila da ju je izujedao i silovao kaže da on nije monstrum i silovatelj, i da ovu devojku bez obzira na to što ga je poslala u pritvor, neće goniti.

Lazar u razgovoru za naš portal napominje da je svestan da ga Ana voli.

Neću je goniti, niti joj se svetiti na bilo koji način. Ipak, znam da me voli. S tim u vezi, ja je neću goniti a sud neka radi svoj posao. Želim joj sve najbolje u životu – kaže Lazar za Telegraf.rs.

Ana L. je, da podsetimo, ovog mladića optužila za nasilje i silovanje, zbog čega je uhapšen. Međutim, ispostavilo se da ništa od toga nije istina, već da ga je prijavila a sebi sama nanela povrede jer je zaljubljena u njega.

Za uvredu, poniženje i sramotu nema cena – dodaje Lazar.

Ukoliko protiv Ane bude podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje po službenoj dužnosti, preti joj kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Sa druge strane, protiv Lazara je tužilastvo odmah u ponedeljak zaustavilo postupak, i on je posle četiri dana provedenih u pritvoru pušten na slobodu.

Telegraf
Foto: Facebook/Ladjevac Ladjevac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter