Izvor:
09.08.2017 u 17:00
0

„BIO SAM NA KORAK OD SMRTI“: Muzičar Dejan Petrović doživeo TEŠKU NESREĆU!

Proslavljeni muzičar i nadaleko čuveni trubač Dejan Petrović doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu. Pri povratku sa nastupa, muzičar je od premora zaspao za volanom i sleteo sa puta. Auto koji je vozio je u potpunosti uništen, a samo pukom srećom Petrović je prošao bez povreda.

Do saobraćajne nezgode je došlo u sredu, 2. Avgusta, u Ovčar Banji nedaleko od manastira Nikolje. Dejan se vraćao kući u Užice sa koncerta koji je održao sa svojim “Big Bendom” u Svilajncu. Trenutak u kome ga je savladao premor bio je dovoljan da zaspi i izgubi kontrolu nad vozilom koje je izletelo sa puta i nekoliko puta se prevrnulo pre nego što se zaustavilo.

-Bio sam na korak od smrti, ali sam preživeo i želim da ovo iskustvo podelim sa drugima da ih upozorim da je dovoljan samo trewnutak da izgubite život ili ugrozite tuđe živote. Mi muzičari smo posebno ugroženi jer često prelazimo velike relacija, vozimo umorni i neispavani. Pa pogledajte bez koliko smo umetnika ostali u saobraćajnim nesrećama. Ja sam, hvala Bogu, izbegao da budem jedan od njih, a posle svega sam čak razmišljao i da li da uopšte pričam o nezgodi. Zato se i nisam oglašavao prvih dana. Međutim, shvatio sam da dugujem drugima da im svojim primerom skrenem pažnju da je život najdragoceniji i da treba učiniti sve da ga ne ugrozimo – ističe Petrović.

Ipak, na svu sreću već sutra se vraća svojim obavezama i nastupiće na Saboru trubača u Guči.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/dejanpetrovicbigbend

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter