Izvor:
09.08.2017 u 23:27
0

NEVEROVATNO OTKRIĆE U NEGOTINU: Kod starice (66) vatrogasci našli 200 saksija marihuane!

Negotinski vatrogasci prekjuče su slučajno otkrili najmoderniju laboratoriju marihuane dok su gasili požar na kući starice Dare T. (66) u selu Urovica! Kad su ugasili vatrenu stihiju, vatrogasci su ušli u kuću i tamo, na opšte zaprepašćenje, otkrili čak 200 saksija marihuane i kompletnu opremu za uzgoj!

Starica je u panici odmah ponudila mito šefu vatrogasaca da je ne prijavi, ali ovaj je to odbio. Tako će "baba Eskobar", kako su je vatrogasci u šali prozvali po ubijenom kolumbijskom narko-bosu Pablu, sad odgovarati i za proizvodnju droge i za mito!

Izvor iz istrage kaže da su vatrogasci iz Negotina prekjuče dobili prijavu da je izbio požar na kući u Urovici, i tamo se odmah uputila jedna ekipa.

Vatrogasac je pozvao inspektora i rekao: "A, bre, mi došli da gasimo požar u Urovici, a našli laboratoriju droge"

– Još dok su gasili požar, širio se jak i specifičan miris, ali nikom od vatrogasaca na pamet nije palo da je u pitanju droga, jer je vlasnica naizgled obična sirota starica, koja je živela sama. Ona se za to vreme u šoku šetala oko imanja, držeći se za glavu, a svi su mislili da se brine samo za kuću. Međutim, kad je požar lokalizovan i kad su vatrogasci ušli u kuću, usledio je šok – priča naš izvor.

Na zgarištu seoske kuće, pred očima im se našla moderna laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, koja je bila potpuno opremljena sistemom za ventilaciju, kaloriferima, lampama, klimama…

– Prebrojano je čak 200 saksija sa marihuanom, a otkrivena su i tri kilograma osušene droge, spremne za dalju prodaju. Dok su vatrogasci u čudu gledali laboratoriju droge, unezverena starica je pozvala na stranu njihovog šefa i pokušala da ga podmiti da ćuti o ovom. Ovaj, naravno, nije hteo ni da čuje, i odmah je pozvao kolege inspektore iz odeljenja za suzbijanje narkotika – navodi naš sagovornik.

Vatrogasac je, prema njegovim rečima, pozvao inspektore i rekao: "A, bre, mi došli da gasimo požar u Urovici, a našli laboratoriju droge."
– Ispostavilo se, međutim, da je Dara već bila pod prismotrom negotinskih inspektora, jer su imali pouzdanu informaciju da izvesni 37-godišnji A. R. angažuje starije ljude iz zabačenih sela da u svojim kućama gaje marihuanu za njega. Akcija hapšenja A. R. je već bila spremna, ali je u poslednji čas izbio požar u Darinoj kući, što je osumnjičenom bio signal da će biti otkriven i on je pobegao. Pretpostavlja se da je već napustio zemlju, ali dolijaće kad-tad – kazao je naš izvor.

Dari je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti izvedena pred nadležnog tužioca.

Izvor/Informer

Foto/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter