Izvor:
10.08.2017 u 12:35
0

HOROR U SMEDEREVU: U teškoj saobraćajnoj nesreći otac izgubio život, sin (10) u kritičnom stanju!

Nikola P., koji je vozio „opel“ kabriolet, udario u dva automobila, pa u banderu i preminuo na mestu, njegov sin K. P. (10) sa teškim povredama prebačen u Urgentni centar

SMEDEREVO – Nikola P. poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko podneva u neposrednoj blizini kasarne Vojske Srbije u Smederevu.

Nikola je vozio „opel kadet“ kabriolet i preminuo je na mestu, a njegov sin K. P.(10), koji je bio s njim u kolima, s teškim povredama je prebačen u Beograd.

Stravičan prizor

Kako saznajemo, dečak ima povrede glave i prelome kostiju i u kritičnom je stanju. Navodno, vozač „opela“ vlasotinačkih registracija, koji se kretao iz pravca Kolara, udario je najpre u dva automobila, a zatim se zakucao u banderu.

– Izgubio je kontrolu, očigledno. Prvo je udario u jedan automobil beogradskih tablica, onda u ovaj drugi, da bi se na kraju zakucao u betonsku banderu. On je ispao iz kola, a dete je izgleda bilo vezano, čim je posle takvog udara ostalo na sedištu – opisao je nesreću jedan od očevidaca.

Kako je ispričala žena koja stanuje u blizini, u ulici je najpre odjeknuo snažan udarac.

– Pomislili smo da neko istovaruje lim. Onda je ušao moj muž i kazao da se dogodio stravičan udes. Nastradali muškarac ležao je dva sata na ulici dok ga pogrebnici nisu odneli – priča komšinica.

Preticao motocikle

Na mestu nesreće uviđaj su obavili policija i nadležni tužilac.

– Nije jasno zbog čega je „kadet“ prešao na levu stranu kolovoza, istraga tek treba to da utvrdi. Vozač je na mestu nesreće preminuo, a dete je u teškom stanju – rekao je dežurni tužilac.

Prema nepotvrđenim informacijama, „kadet“ je obilazio mladiće na skuterima i tada je izgubio kontrolu.

– Na nizbrdici koja vodi od kasarne do semafora na Kolarskom putu i u Proleterskoj ulici nema tragova kočenja. Automobil je toliko smrskan da se pretpostavlja da se kretao velikom brzinom u momentu kad je udario u druga vozila i banderu. Policija je preuzela snimke s nadzornih kamera, koji će biti pregledani – naveo je naš izvor upućen u istragu.

Troje povređenih u bolnici

MALIŠAN IMA PRELOM BUTNE KOSTI

U smederevskom zdravstvenom centru rečeno je da dečak koji je transportovan u Urgentni centar u Beograd ima povrede glave i prelom butne kosti.

– Povređene su još dve osobe koje su se nalazile u automobilu u koji se „kadet“ zakucao, ali je, na svu sreću, reč o lakšim povredama – rečeno je u Zdravstvenom centru. Navodno, reč je o muškarcu D. M. (81) i njegovoj supruzi.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter