Izvor:
11.08.2017 u 13:52
0

OTAC STRADALOG MLADIĆA U OČAJU: Kada sam primetio da su lopovi otvarali grobnicu mog sina, po drugi put sam umro!

Nesrećni čovek odmah je obavestio čuvara na novom obrenovačkom groblju, a potom i policiju.

U nedelju kada sam primetio da je grobnica moga sina Ivana Bogdanovića (21) otvarana, po drugi put sam umro. Kroz glavu su mi prolazile misli zašto da mi neko pomera kosti i da uznemirava njegovu večnu kuću – tim rečima počinje ispovest Milan Bogdanović iz Obrenovca, otac stradalog mladića.

On dodaje da su njegova supruga i on prvi put umrli pre pet godina, kada im je sin nastradao u saobraćajnoj nesreći, a da su sad ponovo umrli jer su nepoznati vandali ušli u groblinu i pokušali da otvore sanduk sa Ivanovim telom.

Lopovi su otvorili drveni sanduk, ali nisu uspeli da dođu do Ivanovih posmrtnih ostataka jer se oni nalaze u limenom kovčegu.

– Pet godina supruga i ja svakodnevno obilazimo sinovljev grob i staramo se o njemu. U nedelju oko 18 sati otišao sam da posetim sina i dok sam brisao spomenik, učinilo mi se nešto sumnjivo. Primetio sam da jedna od tri ploče čudno stoji – kroz uzdah priča Milan.

– Samo što sam je dodirnuo, ona je skliznul, a zatim sam ugledao da je betonska ploča koja se nalazi ispod polu otvorena. Ne mogu da vam opišem moje osećanje u tom trenutku, bes, tugu, am sve zajedno, da sam zatekao te koji su ulazili u grobnicu, ne znam šta bi bilo – dodaje.

Prema njegovim rečima, odmah je obavestio čuvara na novom obrenovačkom groblju, a potom i policiju.

– Dok sam čekao policiju kako bi uradili uviđaj i uzeli otiske, kroz glavu mi je prolazilo samo da nisu dirali kosti moga sina. Zašto su to uradili, koja im je bila namera? I kada je najzad počeo uviđaj, bio sam nestrpljiv da saznam šta se dogodilo. Međutim, zbog mraka i lošeg vremena uviđaj je prekinut i nastavljen sutradan.

– Jutro nisam mogao da dočekam, iskren da budem. Kroz glavu su mi prolazile razne misli. Pomislio sam šta treba da uradim kako bih zaštitio sinovljev grob. Zar treba da uzmem sanduk i donesem ga kući kako i imao svoj mir kada ga nema na groblju?! – uzdišući priča Milan.

On dodaje da je ranom zorom bio na groblju i tamo sačekao policiju.

– Počeli su da uzimaju otiske prvo sa mermerne, a potom sa betonske ploče. Nakon što smo sišli u grobnicu, srce je htelo da mi prepukne kada sam ugledao otvoren i pomeran sanduk. Pomislio sam da su dirali kosti moga sina, ali nakon što sam prišao, video sam limeni kovčeg koji se nalazi u drvenom sanduku neotvoren i na trenutak mi je laknulo.

– Priznajem, mnogo sam ogorčen zbog ovoga što mu se desilo i što niko ne haje da se zaštite upokojeni. Niko se čak iz uprave groblja nije udostojio da nazove i uputi izvinjenje. Meni ostaje nada da će policija uspeti da otkrije ko je skrnavio grob i zašto, jer iz njega nije ništa ukradeno – kaže Bogdanović.

Telegraf
Foto: Twitter/burek_S_mesom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter