Izvor:
12.08.2017 u 17:53
0

DETALJI STRAŠNE NESREĆE U SJENICI: Poginule majka(33) i petogodišnja ćerka!

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se, jutros oko 7 časova, dogodila nadomak Sjenice poginule su majka (33) i njena petogodišnja ćerkica.

Kako izvor saznaje, reč je o članovima porodice Šabaredžović, koja ima kuću na Pešteru. U automobilu – folksvagen šaranu nemačkih tablica -pored njih dve bio je i ostatak porodice – muž odnosno otac, još jedna ćerka i sin.

Članovi porodice Šabaredžović poginuli su na kućnom pragu, nadomak porodične kuće u selu Buđevo na Pešteru. Oni su se vraćali s mora i bili na samo 10 kilometara od kuće, gde su ih čekali članovi porodice.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, do nesreće je najverovatnije došlo pošto je otac umoran od puta zaspao za volanom i desnom stranom kola udario u zaštitnu ogradu, koja je doslovno prošla kroz automobil.

Inače, Šabaredžovići žive i rade u Nemačkoj, a na Pešter su došli da odmor provedu s porodicom, odakle su otišli i do Jadranskog mora na letovanje.

U kući Šabaredžovića od jutros se čuju jauci rodbine koja se okuplja u neverici. Komšije ne mogu da veruju šta je zadesilo ovu familiju, a za oca porodice koji je bio za volanom kažu da je izuzetno dobar čovek koji je uvek bio spreman da pomogne.

– A eto šta ga je zadesilo – ponavljaju komšije u neverici.

Vozač se nalazi u kritičnom stanju i smešten je u novopazarsku bolnicu, a drugo dvoje dece lakše su povređeni.

Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter