parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Prošlo je mesec dana od stravičnog ubistva u Rakovici: Reči Majinog rođaka bole kao oštrica noža - "Želim mu da živi 200 godina u zatvoru!"

 

Monstrum Marko Nikolić (43), koji je pre tačno mesec dana u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio četvorogodišnjeg sina Mihaila i nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38), u zatvoru se ponaša mirno i normalno.

Kako piše Alo, Nikolić u Centralnom zatvoru deli sobu sa trojicom osumnjičenih i do sada nije pokazao znake kajanja niti bilo kakvu emociju.

- Nikolić se u pritvoru ponaša kao da je na odmoru. Jednostavno, jede, spava, gleda televiziju, i s advokatom, koji ga posećuje, sprema odbranu. S tom trojicom pritvorenika jedva progovori koju reč, odnosno ponaša se kao da oni nisu tu. Inače ne pravi nikakve probleme i svoje obaveze u pritvoru bez pogovora izvršava - rekao je izvor iz zatvora.

Marku Nikoliću je pritvor do 30 dana određen 14. jula u Višem tužilaštvu u Beogradu.

S druge strane, Majina sestra Branislava i njen sin iz prvog braka od tuge ne mogu da dođu sebi. Prijatelj Majine porodice objašnjava da se Branislava od tuge i šoka razbolela odnosno da ima srčanih problema.

 

 

- Ta osoba je uništila sve oko sebe, digla je ruku na svoje dete, pa ubila nekog s kim je delila koru hleba. Namerno kažem osoba, jer da je čovek ili životinja, ovo se ne bi desilo i on ne bi sve oko sebe zagadio. Ne želim ni da pomišljam šta mu je bilo u glavi kada je digao ruku na dete, a i na Maju. Nikome u životu ne želim zlo, pa ni njemu. Želim mu da živi 200 godina u zatvoru - kaže rođak ubijenih.

Prema njegovim rečima, porodica se brine zbog Branislavinog zdravlja.

- Ona svaki dan ide na groblje, a onda se mnogo potrese. Pokušavamo da joj pomognemo koliko se može, ali utehe nema - navodi ovaj rođak.

Prema njegovim rečima, Branislava ipak pronalazi snage da pruži utehu Majinom sinu iz prvog braka. Posećuje ga bar jednom nedeljno. Branislavu, kao ni ostatak porodice, nisu kontaktirali Nikolićevi roditelji ni njegov rođeni brat. Od njegovih rođaka jedino se javio brat od ujaka i njemu je rečeno da su mu vrata uvek otvorena, jer je Maja Đorđević o njemu govorila sve najlepše.

Prema rečima prijatelja porodice ne zna se kada će početi suđenje i dokle je stigla istraga.

 

 

Telegraf
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak 22.1.2018.
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
08:00 TOP - SHOP
08:15 Dobro jutro Srbijo
10:40 PINK
10:55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Beni Afet serija FINAL
14:55 Parovi - Live
16:15 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:30 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:30 UPOZNAJTE PAROVE
20:55 Ćirilica - Predsednik Aleksandra Vučić
23:05 Parovi - Parograf