Izvor:
13.08.2017 u 20:07
0

IZREŠETAN SA ŠEST METAKA: Čačanin ranjen u sačekuši ispred svoje kuće!

Policija je jutros zatekla jednu osobu sa povredama, koje je najverovatnije zadobila iz vatrenog oružja, potvrđeno je danas Glasu zapadne Srbije u Policijskoj upravi Čačak.

U policiji je rečeno da je povređena osoba prevežena u čačansku bolnicu i da se ispituju okolnosti kako je došlo do povređivanja.

Portal Morava info prenosi da je Čačanin V. P. ranjen jutros ispred svoje kuće u Topličkoj ulici, kada je nepoznati napadač na njega ispalio šest metaka iz pištolja.

Kako Morava info saznaje iz istrage, V.P. je oko 7 sati izašao ispred kuće da sačeka prijatelja koji je po njega trebalo da dođe automobilom. U tom trenutku, pored dvorišta je prošao sivi "ford", a vozač je iz neposredne blizine ispalio šest metaka u V.P.

Automobil iz kog je pucano je pronađen, a počinilac je i dalje u bekstvu.

Glas zapadne Srbije/Morava info
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter