parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

HAOS U LESKOVCU! NA POGREŠNE SE NAMERILI: Reketirali trubače na svadbi, pa dobili batine kakve ne pamte!

 

Nepoznate osobe iz Niša pokušale su navodno da reketiraju trubače uz pretnju da će ih pretući ukoliko im ne predaju bakšiš koji su zaradili na jednoj svadbi u Leskovcu, preneli su lokalni mediji.

Muzičari, međutim, navodno, nisu imali nameru da sarađuju s reketašima ili da pozovu policiju u pomoć, već su odlučili da se lično s njima obračunaju.

Kako prenose lokalni mediji, čovek koji je organizovao veselje unajmio je leskovačku agenciju za obezbeđenje da vodi računa o gostima i muzičarima, kao i o opštem redu i miru. Međutim, ni njihovo prisustvo nije uspelo da spreči grupu Nišlija da izazove incident sa muzičarima.
- Prišli su muzici i uz verbalnu pretnju da će ih sačekati negde na putu, pretući, uzeti im sav novac i kombi ukoliko im ne predaju celokupan zarađeni bakšiš. U tom momentu umešalo se angažovano obezbeđenje i zamolilo nasilnike da se pomere od muzike i napuste mesto gde se održava svadbeno veselje - ispričao je izvor lokalnim medijima koji su izvestili o ovom događaju.

On je dodao da reketaši ni nakon opomene obezbeđenja nisu odustali od svojih iznuđivačkih namera.
- Počeli su da se najpre svađaju, vređaju i prete pripadnicima privatnog obezbeđenja, a posle nekoliko trenutka izbila je tuča u koju su se uključili i muzičari kojima su najpre pretili. Obračun je ubrzo doživeo vrhunac, jer se uključilo i nekoliko svatova. Reketaši iz Niša naposletku su izvukli deblji kraj jer su svi do jednog dobili teške batine. Krvavih glava su pobegli sa svadbe - dodao je izvor.

 

Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
10:40 TOP - SHOP
11:00 Letnji kamp Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp- Live