Izvor:
16.08.2017 u 16:38
0

TURISTIČKI VODIČ NAPAO NIŠLIJKU NA ZAKINTOSU Zavrnuo joj ruku, vukao je, pa je izbacio na ulicu?

Otac tvrdi da je turistički vodič fizički napao njegovu ćerku tokom letovanja na Zakintosu. Vodič tvrdi da to nije tačno!

Nišlija Vladimir Petković uputio je odštetni zahtev jednoj beogradskoj turističkoj agenciji jer je, kako Petković tvrdi, njen vodič S. K. napao i povredio njegovu sedamnaestogodišnju ćerku A. P. (17) tokom letovanja na Zakintosu. Devojčica je zadobila povrede u vidu oguljotina nadlaktice, ali i iščašenje noge zbog čega je do kraja letovanja bila u gipsu, a longeta joj je ponovo stavljena i kada se vratila u Niš.

Petković kaže da se incident dogodio 24. jula u Laganasu gde je devojčica prvi put otputovala na samostalno letovanje.

– Ona je otputovala na Zakintos 18. jula da bi posle tri dana, ali preko druge agencije, tamo stiglo još nekoliko njenih drugarica. Kako nisu bile u istoj vili, pitala je vodiča iz te agencije da li bi mogli da se posećuju i on je to odobrio. Te večeri je moja ćerka je sa drugaricama slušala muziku u dvorištu vile, ali je vodič zatražio da je isključe jer je bilo kasno. Moja ćerka je nastavila da peva, pa joj je on zapretio da će je udariti ako ne prestane. Ona ga nije shvatila ozbiljno pa mu je rekla: "Udari me, osiguranje će to da plati", što su deca propratila smehom. Vodič se iznervirao, ćušnuo je u glavu, a zatim joj je uvio ruku, vukao je do izlaza i izbacio je na ulicu. Prilikom pada na beton povredila se po rukama i iščašila nogu, pa su je drugarice odnele u ambulantu gde je dobila injekciju i stavljen joj je gips koji je nosila do kraja letovanja – priča ogorčeni otac za Telegraf i dodaje da je po povratku u Niš morala da nastavi da nosi longetu.

Vladimir kaže da se čuo sa mladićem koji mu je napao ćerku.

– On je priznao grešku i kazao da je bio pod stresom, jer je vodio grupu koja je osumnjičena da je umešana u ubistvo Amerikanca na Zakintosu. Međutim, to me nije zadovoljilo, naročito zato što ni on niti bilo ko iz agencije nije obišao moju ćerku nakon povređivanja – ističe Vladimir.

U agenciji koju Petkovići smatraju odgovornom za ovaj događaj, tvrde da o tome ne znaju ništa.

– Ta devojčica nije naša putnica i mi za nju nismo odgovorni. Čovek o kome govorite nije naš radnik, već ga je angažovao naš grčki partner – rekla je službenica za Telegraf.

Vodič S. K. je na novinarsko pitanje o ovom događaju odgovorio porukom da ništa od onog što je Petković rekao nije tačno. Međutim, on je odbio da kaže šta se po njemu desilo i kako je devojčica povređena.

izvor/alo.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter