Izvor:
17.08.2017 u 16:22
0

OD SUDBINE NIJE MOGAO DA POBEGNE: Adam (23) na motoru došao čak iz Švedske, a poginuo u rodnom mestu!

MARKOVAC – U saobraćajnoj nesreći, koja se u sredu oko dva sata posle ponoći dogodila kod Vršca, poginuo je motociklista Kristofer Adam (23), rodom iz obližnjeg sela Markovac.

Mladić je u toku vožnje izgubio kontrolu nad svojim motorom, marke BMV, sleteo s puta i udario u poslednju kuću na izlazu iz grada prema Gudurici. Hitna pomoć ga je s teškom povredom vrata prebacila u vršačku bolnicu, gde je ubrzo preminuo.

Kobne večeri Adam se vraćao u Markovac iz Vršca, gde je bio sa društvom. Nije bio u alkoholisanom stanju, a u trenutku nesreće imao je kacigu na glavi. Kontrolu nad vozilom je najverovatnije izgubio zbog neprilagođene brzine.

Od siline udara motociklista je odleteo pet metara od mesta nesreće, dok je motor probio kapiju i upao u dvorište kuće, u koju se zakucao. Nesrećni mladić je, inače, živeo u Švedskoj, odakle je u rodni Markovac došao na odmor.

U Srbiju je, prevalivši više od 2.000 kilometara, doputovao upravo motorom, na kom je i poginuo. Ovih dana trebalo je da se na isti način vrati nazad.

izvor/kurir.rs

foto/arhiva/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter