Izvor:
22.08.2017 u 02:29
0

UHAPŠENA SRPSKA DECA: Hrvati sumnjaju da su oni podmetnuli požar kod Šibenika!

Policija u Kninu privela je danas nekoliko osoba koje se dovode u vezu sa požarima na području Šibensko-kninske županije, objavio je portal "ŠibenikIN", pozivajući se na policijske izvore.

Uhapšene osobe policiji je prijavio nadzornik Nacionalnog parka Krka, a reč je o petorici maloletnika i jednom 18-godišnjaku, saznaje isti sajt. Četvorica su iz obližnjeg sela Radića Donjih, a dvojica državljani Srbije, njihovi rođaci koji leti dolaze u selo.

Zasad nisu poznati detalji, a policija je samo navela da se tek utvrđuju okolnosti zbog kojih se privedene osobe dovode u vezu s požarima.

Požar koji je izbio kod Zadra sve je bliži kućama, a za saobraćaj je zatvorena deonica auto-puta A-jedan od čvora Zadar dva do Šibenika, javljaju hrvatski mediji.

Informer.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter