Izvor:
27.08.2017 u 21:23
0

Pucnjava u Kruševcu: Ranjeni muškarac van životne opasnosti!

Jedna osoba je ranjena u nedelju oko dva sata posle ponoći u Čolak Antinoj ulici u centru Kruševca. Krivično delo se za sada definiše kao pokušaj ubistva, a žrtva, muškarac B.V.(32) ranjen je u stomak.

– Zdrasvtveno stanje upucane osobe je stabilno, i on za sada nije životno ugrožen- navodi izvor „Novosti“.-Osoba koja je pokušala da ubije B.V.napustila je poprište događaja.

Policija je nije oglašavala povodom ovog događaja. Prema saznanjima „Novosti“, niko nije uhapšen, a više lica je dovođeno na razgovore kako bi se rasvetlili motivi i detalje drame koja se odigrala.

Ranjeni muškarac je primljen na Odeljenje hirurgije kruševačke bolnice. Istragu vodi Više javno tužulaštvo.

novosti.rs
Foto: mup.gov.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter