parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OPORAVAK KUĆI: Glumica Ivana Panzalović posle pretrpljene drame izlazi iz bolnice!

 

Ivana Panzalović (30), glumica koja je pukom srećom preživela hitac u glavu koji joj je 7. septembra u svom stanu na Dedinju zadao njen dečko, ugledni plastični hirurg VMA Srđan Cvetanović (59), koji se potom ubio, iz te zdravstvene ustanove biće otpuštena na kućno lečenje u toku sutrašnjeg dana.

Kako se nezvanično saznaje, ona je danas trebalo da bude puštena iz bolnice, verovatno joj je namera bila da se pojavi na sahrani Cvetanovića.

Ona je bila smeštena na odeljenju intenzivne nege na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu gde se uspešno oporavlja od povrede, pre svega od teške depresije u koju je zapala zbog saznanja da je Srđan mrtav i da se ljihova ljubav završila na takav brutalan način.

- Ona plače bez prestanka i u teškoj je depresiji. Iako je volela Srđana, nakon svega što se desilo, oseća se osramoćenom jer su isplivali neki detalji iz njihove veze, koja je bila poprilično turbulentna - rekao je izvor upućen u situaciju.

Podsetimo, tragedija se dogodila u četvrtak oko 4.30 sati u ulici Koste Racina na Savskom vencu, nakon rasprave između Panzalovićeve i Cvetanovića koja je počela još oko dva sata nakon ponoći.

Ona je pozvala policiju jer ju je verenik jurio nožem po stanu, međutim, dok je policija došla, pokojni hirurg je izvadio pištolj i upucao glumicu u glavu, a zatim je, misleći da je mrtva, izvršio samoubistvo.

Srećom, rana koju je zadobila Ivana Panzalović nije bila fatalna, iako su, prema njenim rečima, milimetri odučivali o njenom životu.

 

Srbijadanas.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:00 Dobro jutro Srbijo
10:40 TOP - SHOP
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:15 Glamur
18:35 Upoznajte parove
20:30 Parovi - Live
00:00 Parovi - Live
02:30 Parovi - Live