parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

POTRESNO SASLUŠANJE SESTRE ZVERSKI UBIJENE MAJE : Branislava progovorila o torturi koju su trpeli njena sestra i sestric Mihailo!

 

Branislava Katanić, sestra Maje Đorđević koja je u julu ubijena ispred Centra za socijalni rad u beogradskom naselju Rakovica, saslušana je juče u Višem javnom tužilaštvu.

Branislava je juče svedočila o odnosu ubijene Maje i njenog ubice Marka Nikolića, kako je Nikolić zlostavljao njenu sestru i porodicu, kao i o nasilju koje je Maja trpela za vreme njihove veze, te okolnostima koje su se događale na dan ubistva. Takođe, Branislava se pridružila krivičnom gonjenju Marka Nikolića za ubistva njene sestre i sestrića Mihaila (4).

Ona će, zajedno sa prvim suprugom ubijene Maje, tražiti novčanu nadoknadu za pretrpljeni duševni bol i gubitak najmilijih.

Branislava je tužiocu detaljno ispričala šta je sve porodica proživljavala zbog Nikolića, kako je zlostavljao porodicu i ubijenu Maju.

Pre Branislave Katanić, kao svedok je saslušana jedna od zaposlenih Centra za socijalni rad u Rakovici koju je Nikolić tokom krvavog pira napao i povredio. Drugo dvoje povređenih radnika trebalo bi da budu saslušani početkom oktobra, nakon čega će se obaviti medicinsko veštačenje njihovih povreda. Kada to bude objavljeno, kako saznaje "Blic", biće naloženo neuropsihijatrijsko veštačenje Nikolića.

Podsetimo, ubistvo koje je potreslo Srbiju dogodilo se 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Nikolić je tog dana svog i Majinog sina uzeo iz vrtića i proveo nekoliko sati sa njim pošto je bio dan kad viđa dečaka. Kada je trebalo da sina dovede Maji, on se pojavio ispred Centra sa polumrtvim dečakom u naručju. Nakon što je ugledao Maju ispred Centra, Nikolić je bacio dečaka na pločnik ispred nje, od čega je dete preminulo, a potom je izvadio nož i nasrnuo na nju. Nesrećnu majku izbo je više od 50 puta.

 

Alo.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:05 Pazi Paparazzo
14:00 Letnji kamp - Live
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live