parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

VOJINA DEVOJKA ZAKLALA ZUBIMA : Iskrvario nasmrt, pronađen potpuno nag s ogrebotinama i ujedima po celom telu!

 

Andrijana, koja je živela sa Vojinom, uhapšena je nakon što je sa ulice posmatrala policiju i ponašala se čudno, čime je privukla pažnju.

Na telu Vojina(63) koji je u ponedeljak pornađen mrtav u svom stanu,  otkriven je ugriz na vratu od kojeg je najverovatnije iskrvario nasmrt! Zbog sumnje da je počinila ovaj krvavi pir pod dejstvom narkotika, uhapšena je njegova devojka Andrijana S. (38).

Tela Vojina i njegovog psa pronađena su prekjuče u fazi raspadanja u njegovom stanu. Vojin je bio potpuno nag u spavaćoj sobi, životinja je pronađena u kadi, a pretpostavlja se da su preminuli pet dana ranije.

Andrijana, koja je živela sa Vojinom, uhapšena je nakon što je sa ulice posmatrala policiju i ponašala se čudno, čime je privukla pažnju.

Kako saznaje "Srpski telegraf", oboje su bili dugogodišnji narkomanski zavisnici.

- Pretpostavlja se da su se Vojin i Andrijana drogirali i da je u jednom trenutku došlo do žučne svađe, nakon čega je nasrnula na njega. U tom naletu Andrijana ga je izgrebala po čitavom telu, a koban po Vojina je bio ujed za vrat - kaže izvor blizak istrazi.

On dodaje da je u naletu ludila Andrijana najverovatnije ubila i psa.

- Telo životinje je poslato na obdukciju, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti - dodaje izvor.

Komšije su i dalje u šoku zbog ove tragedije, a u razgovoru za naš list otkrili su da je osumnjičena i ranije bila agresivna i da je pravila probleme.

- Svađala se sa svima, bila je agresivna, a najčešće su joj meta bili stariji stanari. Njih je čekala na vratima i iz čista mira ih napala metalnom šipkom, a predstavnicu kućnog saveta je jednom prilikom pretukla i isekla nožem. Vojin je, za razliku od nje, bio miran, ali se od njenog dolaska u stan i on promenio - kaže jedna komšinica.

Kako kažu, Andrijana i Vojin su se nedavno čak i potukli ispred zgrade.

- Izlazili su iz zgrade sa kučićima koje je Andrijana dovukla sa ulice i žestoko su se posvađali. Ona mu je tada nalupala šamare nasred ulice. Nakon toga su se jedno vreme smirili. Koliko znam, Vojin je bio lečeni alkoholičar. Jednom sam ga sreo u Drajzerovoj - kaže komšija.

 

 

 

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost