parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Saobraćajne nezgode obeležile noć za nama: AUTOMOBIL SLETEO SA PUTA TROJE POVREĐENIH!

 

U Beogradu se protekle noći dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je osam osoba lakše povređeno, pri čemu je kod bazena "11. april" automobil s troje putnika sleteo sa puta, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, lakše povrede grudnog koša i ekstremiteta prilikom sletanja s puta, oko 03:57 sati, zadobili su 25-godišnji muškarac i dve ženske osobe od 27 i 25 godina starosti, a svi su prevezeni u KBC Zemun.

Noćas su se četiri saobraćajne nezgode dogodile u roku od 10-ak minuta, a u prvoj je, u 19:01 sati, na uglu Batutove i Cvijićeve ulice povređena ženska osoba u svojstvu pešaka, stara 70 godina, i potom prebačena u Urgentni centar.

U 19:03 sati u Mileševskoj ulici kod broja 17a povređena je 45-godišnja žena osoba koja je, takođe, prevezena u Urgentni centar, dok je samo četiri minuta kasnije na uglu Gandijeve i Japanske ulice povređena žena, pešak, od 48 godina starosti i prevezena u KBC Zemun.

U 19:15 sati na uglu Venizelisove i Ulice Hercega Stjepana povređen je 25-godišnji motociklista, koji je potom prebačen u Urgentni centar.
U istu ustanovu prevezen je i 54-godišnji muškarac koji je povređen u saobraćajnoj nezgodi kod Bubanj potoka u smeru ka Beogradu u 22:29 sati.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 110 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari, srčani sa bolom u grudioma, a bilo je i šlogova i poziva psihijatrijskih bolesnika, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeleženo 139 intervencija Hitne pomoći od kojih 44 na javnom mestu, a dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda pri čemu je u 16:05 sati 25-godišnja ženska osoba zadobila teže povrede i prevezena u Urgentni centar na reanimaciju.

 

Blic.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost